Piept de pui invelit in bacon cu sos de mustar

Reteta culinara Piept de pui invelit in bacon cu sos de mustar din categoria Pui. Specific Romania. Cum sa faci Piept de pui invelit in bacon cu sos de mustar

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Piept de pui invelit in bacon cu sos de mustar

 

INGREDIENTE
2 bucati piept de pui (300-400 g) 2-4 gelii de bacon 2 frunze de busuioc 3 linguri de mustar ½ ceasca de smantana lichida 2 linguri de ulei de masline 100-150 g morcovi si mazare congelata  

Ingrediente Piept de pui invelit in bacon cu sos de mustar

2 bucati piept de pui (300-400 g)

2-4 gelii de bacon

2 frunze de busuioc

3 linguri de mustar

½ ceasca de smantana lichida

2 linguri de ulei de masline

100-150 g morcovi si mazare congelata  

Categorii