Piept de pui invelit in cascaval, cu cartofi natur
Reteta culinara din categoria Pui. Specific Romania. Cum sa faci Piept de pui invelit in cascaval, cu cartofi natur
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Piept de pui invelit in cascaval, cu cartofi natur
Pieptul de pui, tratat termic cât se poate de sănătos și îmbunătățit cu felii de cașcaval este o delicatesă, mai ales alături de câteva felii de cartofi natur, stropite cu unt. În plus, acest preparat delicios se poate face rapid și foarte ușor, de către oricine. Există și varianta de a prăji ușor pieptul de pui, în puțin unt, la tigaie, înainte de a-l înveli în cașcaval, dar eu am preferat dintotdeauna să-l prepar la grill...
Ingrediente Piept de pui invelit in cascaval, cu cartofi natur
1 piept mic de pui (350-400 grame)
3-4 felii de cașcaval
2 cartofi roz, mari
50 grame de unt
sare
piper
ierburi italiene
oregano
boia de ardei iute/dulce (sau chilli, dar în cantitate foarte mică)
condimente pentru grătar
Pentru servit:
pătrunjel tocat