Piept de pui invelit in cascaval, cu cartofi natur

Reteta culinara din categoria Pui. Specific Romania. Cum sa faci Piept de pui invelit in cascaval, cu cartofi natur

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Piept de pui invelit in cascaval, cu cartofi natur

 

Pieptul de pui, tratat termic cât se poate de sănătos și îmbunătățit cu felii de cașcaval este o delicatesă, mai ales alături de câteva felii de cartofi natur, stropite cu unt. În plus, acest preparat delicios se poate face rapid și foarte ușor, de către oricine. Există și varianta de a prăji ușor pieptul de pui, în puțin unt, la tigaie, înainte de a-l înveli în cașcaval, dar eu am preferat dintotdeauna să-l prepar la grill...

Ingrediente Piept de pui invelit in cascaval, cu cartofi natur

1 piept mic de pui (350-400 grame)

3-4 felii de cașcaval

2 cartofi roz, mari

50 grame de unt

sare

piper

ierburi italiene

oregano

boia de ardei iute/dulce (sau chilli, dar în cantitate foarte mică)

condimente pentru grătar

Pentru servit:

pătrunjel tocat

Categorii