Piept de pui la gratar cu sos alb

Reteta culinara Piept de pui la gratar cu sos alb din categoria Pui. Specific Romania. Cum sa faci Piept de pui la gratar cu sos alb

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Piept de pui la gratar cu sos alb

 

INGREDIENTE
1 piept de pui fara piele si os sare piper boia de ardei dulce patrunjel uscat 1 lingura ulei pentru sos: 1 lingura unt 2 linguri faina 1 cana lapte 3-4 linguri smantana sare piper patrunjel verde

Ingrediente Piept de pui la gratar cu sos alb

1 piept de pui fara piele si os

sare

piper

boia de ardei dulce

patrunjel uscat

1 lingura ulei

pentru sos:

1 lingura unt

2 linguri faina

1 cana lapte

3-4 linguri smantana

sare

piper

patrunjel verde

Categorii