Piept de pui la gratar cu sos alb de ciuperci
Reteta culinara Piept de pui la gratar cu sos alb de ciuperci din categoria Pui. Specific Romania. Cum sa faci Piept de pui la gratar cu sos alb de ciuperci
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Piept de pui la gratar cu sos alb de ciuperci
INGREDIENTE
Ingrediente Piept de pui la gratar cu sos alb de ciuperci
Pentru marinarea pieptului: 1 piept de pui dezosat sare piper boia dulce 1/2 lingurita busuioc uscat 2 linguri ulei 1 lingurita mustar dijon 1 varf de lingurita praf de usturoi Pentru sos: 1 borcan mic ciuperci taiate 1 ceapa mica 3 linguri cu varf smantana groasa 1 lingura cu varf crema de branza 2 linguri parmezan ras sare piper 2 linguri ulei 1 lingurita rasa cimbru uscat 3-4 crengute marar verde
1 piept de pui dezosat
sare
piper
boia dulce
1/2 lingurita busuioc uscat
2 linguri ulei
1 lingurita mustar dijon
1 varf de lingurita praf de usturoi
1 borcan mic ciuperci taiate
1 ceapa mica
3 linguri cu varf smantana groasa
1 lingura cu varf crema de branza
2 linguri parmezan ras
sare
piper
2 linguri ulei
1 lingurita rasa cimbru uscat
3-4 crengute marar verde