Piept de pui la gratar cu sos alb de ciuperci

Reteta culinara Piept de pui la gratar cu sos alb de ciuperci din categoria Pui. Specific Romania. Cum sa faci Piept de pui la gratar cu sos alb de ciuperci

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Piept de pui la gratar cu sos alb de ciuperci

 

INGREDIENTE
Pentru marinarea pieptului: 1 piept de pui dezosat sare piper boia dulce 1/2 lingurita busuioc uscat 2 linguri ulei 1 lingurita mustar dijon 1 varf de lingurita praf de usturoi Pentru sos: 1 borcan mic ciuperci taiate 1 ceapa mica 3 linguri cu varf smantana groasa 1 lingura cu varf crema de branza 2 linguri parmezan ras sare piper 2 linguri ulei 1 lingurita rasa cimbru uscat 3-4 crengute marar verde

Ingrediente Piept de pui la gratar cu sos alb de ciuperci

Pentru marinarea pieptului: 1 piept de pui dezosat sare piper boia dulce 1/2 lingurita busuioc uscat 2 linguri ulei 1 lingurita mustar dijon 1 varf de lingurita praf de usturoi Pentru sos: 1 borcan mic ciuperci taiate 1 ceapa mica 3 linguri cu varf smantana groasa 1 lingura cu varf crema de branza 2 linguri parmezan ras sare piper 2 linguri ulei 1 lingurita rasa cimbru uscat 3-4 crengute marar verde

1 piept de pui dezosat

sare

piper

boia dulce

1/2 lingurita busuioc uscat

2 linguri ulei

1 lingurita mustar dijon

1 varf de lingurita praf de usturoi

1 borcan mic ciuperci taiate

1 ceapa mica

3 linguri cu varf smantana groasa

1 lingura cu varf crema de branza

2 linguri parmezan ras

sare

piper

2 linguri ulei

1 lingurita rasa cimbru uscat

3-4 crengute marar verde

Categorii