Piept de pui pe gratar, cu gem de corcoduse si cartofi copti
Reteta culinara din categoria Pui. Cum sa faci Piept de pui pe gratar, cu gem de corcoduse si cartofi copti
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Piept de pui pe gratar, cu gem de corcoduse si cartofi copti
Pentru a testa noul gem de corcodușe dulce-acrișor pe care l-am păstrat special pentru fripturi, am ales niște piept de pui la grătar. A ieșit aromat, fructat, dar nu atât cât să eclipseze gustul de pui la grătar, ci note subtile. Pentru garnitură, am făcut niște cartofi la cuptor, cu unt, oregano și cimbru, preferații familiei.
Ingrediente Piept de pui pe gratar, cu gem de corcoduse si cartofi copti
4 piepți de pui,
1 lingură gem de corcodușe,
8 cartofi mari,
100 g unt,
sare, după gust,
oregano uscat, după gust,
cimbru uscat, după gust,
boia dulce, după gust,
100 g cașcaval