Piept de pui (Soprema de pollo) cu sos de tamarind si chiftelute de dovlecei

Reteta culinara Piept de pui (Soprema de pollo) cu sos de tamarind si chiftelute de dovlecei din categoria Pui. Specific Peru. Cum sa faci Piept de pui (Soprema de pollo) cu sos de tamarind si chiftelute de dovlecei
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Piept de pui (Soprema de pollo) cu sos de tamarind si chiftelute de dovlecei
Aceasta reteta este un pic adaptata, reteta originala este pregatita de o prietena din Peru iar eu am mai adaugat cateva ingrediente unde s-a putut.
Ingrediente Piept de pui (Soprema de pollo) cu sos de tamarind si chiftelute de dovlecei
200 g de tamarind
2 bucati de piept de pui
5-6 felii de sunca
5-6 felii de cascaval(mai tare)
cilantro(coriandru) verde daca nu avem folosim patrunjel
100 ml de smantana lichida
sare, piper
1 dovlecel potrivit
1 ou
ulei, unt