Piept de pui umplut

Reteta culinara Piept de pui umplut din categoria Pui. Cum sa faci Piept de pui umplut

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Piept de pui umplut

 

INGREDIENTE
2 bucati piept de pui 100 gr branza proaspata 50 gr telemea de oaie 2 ardei kapia copti sare piper negru macinat busuioc uscat 2 linguri ulei Spalam pieptul de pui, il tamponam cu un servet si cu ajutorul unui cutit cu varf ascutit facem cate un buzunar.Presaram cu sare si piper atat pe exterior, cat si pe interior. Amestecam branza dulce cu telemeaua si ardeiul kapia copt,descojit, scurs bine si taiat cubulete.Adaugam piper si busuioc si omogenizam. Umplem buzunarele cu amestecul de branza si le inchidem cu ajutorul unor scobitori. Intr-o tigaie incintam uleiul si punem pieptul de pui. Il rumenim usor pe ambele parti la foc iute, apoi introducem tigaia la cuptor pentru inca 15 minute, Servim pieptul cu o salata preferata.

Ingrediente Piept de pui umplut

2 bucati piept de pui

100 gr branza proaspata

50 gr telemea de oaie

2 ardei kapia copti

sare

piper negru macinat

busuioc uscat

2 linguri ulei

Categorii