Piept de pui umplut cu carnaciori , cascaval si ardei
Reteta culinara Piept de pui umplut cu carnaciori , cascaval si ardei din categoria Pui. Specific Romania. Cum sa faci Piept de pui umplut cu carnaciori , cascaval si ardei
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Piept de pui umplut cu carnaciori , cascaval si ardei
,, Bunatati pentru Craciun " Colindatorii cei mari au adus si doi copii cu ei . Copii nu erau in plan :D Vorbesc despre planificarea meniului . Pregatisem ciorba de burta coaste de batal .Nu a fost nicio problema sa ma reorganizez .Aveam un piept de pui proaspat .Copii au fost incantati sa ma ajute la prepararea pieptulu de pui umplut . Au aliniat ingredientele , au decorat . La sfarsit au mancat cu mare satisfactie si pofta preparatul la care au muncit si ei !!!
INGREDIENTE
Ingrediente Piept de pui umplut cu carnaciori , cascaval si ardei
650 gr piept de pui
150 gr cascaval
150 gr carnaciori uscati de porc
1/2 ardei gras rosu
1/2 ardei gras galben
1/2 lingurita usturoi granulat uscat
1 lingura mustar
1 lingurita oregano uscat
2 linguri iaurt gras
3 linguri ulei
1 lingura unt
sare
piper negru macinat