Piept de pui umplut cu carnaciori , cascaval si ardei

Reteta culinara Piept de pui umplut cu carnaciori , cascaval si ardei din categoria Pui. Specific Romania. Cum sa faci Piept de pui umplut cu carnaciori , cascaval si ardei

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Piept de pui umplut cu carnaciori , cascaval si ardei

 

,, Bunatati pentru Craciun "  Colindatorii cei mari au adus si doi copii cu ei . Copii nu erau in plan :D Vorbesc despre planificarea meniului . Pregatisem ciorba de burta coaste de batal .Nu a fost nicio problema sa ma reorganizez .Aveam un piept de pui proaspat .Copii au fost incantati sa ma ajute la prepararea pieptulu de pui umplut . Au aliniat ingredientele , au decorat . La sfarsit au mancat cu mare satisfactie si pofta preparatul la care au muncit si ei !!!

 

INGREDIENTE
650 gr piept de pui 150 gr cascaval 150 gr carnaciori uscati de porc 1/2 ardei gras rosu 1/2 ardei gras galben 1/2 lingurita usturoi granulat uscat 1 lingura mustar 1 lingurita oregano uscat 2 linguri iaurt gras 3 linguri ulei 1 lingura unt sare piper negru macinat Spalati carnea si o stergeti de apa . Pregatiti ingredientele pentru umplere. Feliati in baghete ardeiul si cascavalul . Introduceti in fiecare bucata de carne carnaciori, ardei si cascaval . Ungeti bucatile de carne cu unamestec format din iaurt, mustar , usturoi , oregano , sare si piper . Prajiti bucatile de pui impanate ,pe toate partile in ulei incins amestecat cu unt . Nu trebuie sa insistati cu prajirea pentru ca le vom coace inca 20 minute la cuptor la 180 grade . Dupa coacere puiul se acopera cu o folie de aluminiu sau un capac si se lasa sa se odihneasca 10 minute . Feliati pieptul de pui umplut si serviti cu garnitura preferata .

Ingrediente Piept de pui umplut cu carnaciori , cascaval si ardei

650 gr piept de pui

150 gr cascaval

150 gr carnaciori uscati de porc

1/2 ardei gras rosu

1/2 ardei gras galben

1/2 lingurita usturoi granulat uscat

1 lingura mustar

1 lingurita oregano uscat

2 linguri iaurt gras

3 linguri ulei

1 lingura unt

sare

piper negru macinat

Categorii