Pilaf de orez cu pulpe de pui si ciuperci de padure

Reteta culinara Pilaf de orez cu pulpe de pui si ciuperci de padure din categoria Pui. Cum sa faci Pilaf de orez cu pulpe de pui si ciuperci de padure

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Pilaf de orez cu pulpe de pui si ciuperci de padure

 

Pe noi ne pasioneaza sa mergem dupa ciuperci prin padure, asa ca vara si toamna, profitam de ce ne ofera natura. Ciupercutele le congelam si le folosim atunci cand vrem sa facem o mancare cu un gust mai deosebit.

Ingrediente Pilaf de orez cu pulpe de pui si ciuperci de padure

7-8 linguri de ulei

4 pulpe intregi de pui

sare

400 ml apa

2 cepe

1 tija de apio

1 morcov

200 g ciuperci de padure congelate (Boletus edulis + Amanita rubescens)

300 g orez + sare + 1,2 l apa pentru fierberea acestuia

o lingurita de boia de ardei dulce

o mana de marar tocat de la congelator

1 cub de Maggi Bouillon

Categorii