Pilaf de pui cu unt

Timp de preparare o ora si 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Pilaf de pui cu unt

Puiul se taie bucati, se pune intr-o oala mica, se toarna apa cit sa acopere carnea si cind da in clocot se adauga sare si ceapa. Carnea nu trebuie trecuta din fiert. Se alege apoi orezul, se spala se usuca intr-un servet si se rumeneste usor in unt intr-o cratita. Se stinge orezul cu 3 pahare de supa strecurata in care a fiert puiul, se adauga apoi carnea de pui, se acopera cu capac si se da la cuptor sa fiarba la foc mic 25-30 minute. Pilaful nu trebuie amestecat cu lingura. Inainte de a se servi la masa se pune deasupra o bucatica de unt proaspat.

Ingrediente Pilaf de pui cu unt

1 pui mare

1 1/2 pahare orez

2 linguri unt topit

o ceapa

o lingurita unt proaspat

1 litru apa

Categorii