Piure de cartofi cu sfecla, carnati, oua si fenicul

Reteta culinara Piure de cartofi cu sfecla, carnati, oua si fenicul din categoria Porc. Cum sa faci Piure de cartofi cu sfecla, carnati, oua si fenicul

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Piure de cartofi cu sfecla, carnati, oua si fenicul

 

INGREDIENTE
5 sfecle rosii conservate 1 kg cartofi fainosi sare, piper o bucata mica de unt 50 ml lapte degresat bio 4 carnati proaspeti de porc bio, cu cat mai putina grasime 80 grame salata L'oro rosso ulei de masline otet balsamic 4 oua 1 lingura seminte de fenicul

Ingrediente Piure de cartofi cu sfecla, carnati, oua si fenicul

5 sfecle rosii conservate

1 kg cartofi fainosi

sare, piper

o bucata mica de unt

50 ml lapte degresat bio

4 carnati proaspeti de porc bio, cu cat mai putina grasime

80 grame salata L'oro rosso

ulei de masline

otet balsamic

4 oua

1 lingura seminte de fenicul

Categorii