Pizza Crunchy Crust

Timp de preparare o ora

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Pizza Crunchy Crust

1.Intr-un castron mare se amesteca faina, berea,semintele de floarea soarelui,uleiul , sarea si drojdia uscata.Framantam putin pana obtinem o coca elastica .Acoperim si lasam la cald sa dospeasca o ora. 2.Dupa ce am lasat coca la crescut,vom intinde aluatul intr-o tava unsa cu ulei. 3.Pe margine vom pune crema de branza,vom rasuci,iar apoi vom unge cu miere si vom presara fulgi de porumb. 4.Pe restul suprafetei vom presara toppingul format din:ketchup,somon afumat,ceapa rosie,capere,cascaval afumat,rosii cherry. 5.Se coace in cuptorul incins la temperatura mare timp de 10-12 minute. 6.Se serveste calda,stropita cu ketchup iute sau dulce dupa preferinta.

Ingrediente Pizza Crunchy Crust

Pentru aluat:

500 g faina alba

250 ml bere neagra

1 plic de drojdie uscata

3 linguri ulei de masline

1 lingura de seminte de floarea soarelui

sare

Pentru topping:

200 g somon afumat

100 g branza ricotta

100 g cascaval afumat

1/2 ceapa rosie

1 lingura de Capere

fulgi de porumb

3 rosii cherry

2 linguri miere

ketchup iute/dulce

Categorii