Pizza cu blat pufos
Reteta culinara Pizza cu blat pufos din categoria Pizza. Cum sa faci Pizza cu blat pufos
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Pizza cu blat pufos
Astazi a fost ziua destrabalarilor:))))) Si ca sa nu treaca ziua fara ceva bun ,pentru cina am facut o pizza buuuuna ,buna!Si ca sa fiu sincera prin frigider erau tot felul de resturi.Nu puteam renunta la ele,asa ca le-am pus intr-o pizza ,rezolvand si cina;) ALUATURI DE CASA
INGREDIENTE
Intr-un bol am pus 2 linguri lapte caldut,sare drojdia si am amestecat cu o lingura de lemn.
Cand totul a fost incorporat am adaugat restul de lapte si faina ,oul si lingura de ulei.
Am framantat obtinand un aluat elastic.
Am acoperit bolul cu un prosop si l-am lasat la dospit 15-20 minute.
Intre timp am taiat maruntbaconul,salamul si cabanosul.
O tava de pizza unsa cu ulei astepta pregatita pa preia aluatul.
Pe aluatul din tava am presarat putin suc de rosii,(cam o lingura).
Toate mezelurile taiate le-am repartizat pe blat.
Deasupra mezelurilor am adaugat cascavalul ras.
Intr-un castronel am batut oul cu o lingura de suc de rosii si l-am turnat peste cascaval.Tava am dat-o la cuptorul incins la 170 grade pentru 35 de minute.
Pizza am servit-o calda.
Sa va fie de folos!
Ingrediente Pizza cu blat pufos
250 g. faina
100 ml. lapte caldut
1 ou
o lingura ulei de masline
grojdie proaspata(cat jumatate de nuca)
sare
3 bucati cabanos
50 g.bacon
50 g. salam sasesc150 g.cascaval
50 g. masline fara samburi
1 lingura suc de rosii
un ou