Pizza cu carne de pasare Bucegi

Reteta culinara Pizza cu carne de pasare Bucegi din categoria Porc. Cum sa faci Pizza cu carne de pasare Bucegi

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Pizza cu carne de pasare Bucegi

 

Bucura-te! Pate Bucegi iti aduce noutati! O noua eticheta cu un design modern si apetisant, care iti face cu ochiul de pe raft. Cat despre gust, pateurile Bucegi isi pastreaza aceeasi gust unic si bun cu care te-ai obisnuit. Savureaza o felie de bucurie alaturi de intreaga familie, la o gustare cu Pate Bucegi. Vestile bune continua, pentru ca si gama de carne Bucegi cu cele doua sortimente, carne de porc si carne de pasare, vine cu o eticheta proaspata. Carnea Bucegi te ajuta sa gatesti usor si rapid o sumedie de retete delicioase. Asadar, bucura-te in continuare de gustul produselor Bucegi si de un nou ambalaj cu continut ridicat de fericire.

Ingrediente Pizza cu carne de pasare Bucegi

1 cutie de carne de pasare Bucegi de 300 g

300 g de mozzarella rasa

Pentru blat:

3 ½ cani de faina

1 ½ cani de apa

½ cub de drojdie

Un varf de cutit de zahar

Un varf de cutit de sare

2 linguri de ulei

Pentru sos:

1 cana de pasta de tomate

1 catel de usturoi tocat

Un varf de cutit de oregano

Un varf de cutit de zahar

½ lingurita boia dulce

Un varf de cutit de piper negru macinat

½ lingurita de sare

Categorii