Pizza cu carne tocata

Reteta culinara Pizza cu carne tocata din categoria Pizza. Specific Turcia. Cum sa faci Pizza cu carne tocata

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Pizza cu carne tocata

 

Ce faci cand ai putina carne tocata? pizza :) 

Ingredient pentru aluat: 250 ml apă caldă 20 g ulei de floarea soarelui 380-390 gr faina 1 plic de drojdie uscată 1/2 lingurita zahar 1/2 lingurita sare Ingredient de umplutură: 500 gr carne tocata + boia de ardei + piper + sare + 2 linguri ulei 100 gr masline 2 ardei grasi ketchup oregano

Mai întâi punem într-un bol apa călduță cu zahărul. Se adauga drojdia si se dizolva bine.

Adăugați făină și sare și frământați un aluat moale, dar nelipicios. Lăsați aluatul la crescut la loc cald timp de 1 oră.

Se caleste carnea tocata cu 2 linguri de ulei, boia de ardei, sare si piper pentru a fi gatita suficient.

Împărțiți aluatul de pizza în 2 părți. Întindem o parte și o punem în tavă. Se unge pizza cu ketchup, se presară brânză, se adaugă carnea tocată, ardeii roșii tăiați julien și măslinele tocate mărunt.

Coacem pizza in cuptorul preincalzit la 180 de grade. După 20 de minute, se presară brânză deasupra și se mai coace încă 2 minute. E suficient, pizza trebuie gătită, dar depinde și de cuptor.

Ingrediente Pizza cu carne tocata

250 ml apa calduta

20 gr ulei de floarea soarelui

380-390 gr faina

1 plic de drojdie uscata

1/2 lingurita de zahar

1/2 lingurita de sare

500 gr carne tocata + ardei boia dulce+ piper+ sare+ 2 linguri de ulei

100 gr masline

2 ardei grasi

ketchup

oregano

Categorii