Pizza cu jambon, ciuperci si ardei rosu
Reteta culinara Pizza cu jambon, ciuperci si ardei rosu din categoria Pizza. Specific Italia. Cum sa faci Pizza cu jambon, ciuperci si ardei rosu
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Pizza cu jambon, ciuperci si ardei rosu
Pizza e una din preferintele noastre culinare, macar o data pe saptamana fac pizza , este adevarat ca cea mai buna pizza am mancat-o in Italia dar indraznesc sa spun ca dupa indelungi perfectionari pot concura cu o pizza din Italia. La o pizza buna este foarte important atat blatul ( aluatul) cat si ingredientele, daca acestea sunt de cea mai buna calitate si raspandite pe pizza fara zgarcenie…nu are cum sa nu iasa o pizza buna.
Ingrediente Pizza cu jambon, ciuperci si ardei rosu
Pentru aluatul necesar la 2 pizze mari sau 3 mai mici avem nevoie de
500 grame faina,
25 grame drojdie,
o lingurita zahar,
sare ,
2 linguri de ulei de masline
200 de grame de jambon,
50 grame de jambon crud uscat,
200 grame ciuperci ( de obicei folosesc crude dar de aceasta data nu am avut asa ca am pus de la cutie ),
un adrei rosu taiat cubulete,
mozzarella 125 de grame si cascaval ras 150 grame,
optional puteti pune ardei iute daca doriti sa fie picanta