Pizza cu sos Bechamel, sparanghel, oua de prepelita si Coppa
Reteta culinara Pizza cu sos Bechamel, sparanghel, oua de prepelita si Coppa din categoria Pizza. Cum sa faci Pizza cu sos Bechamel, sparanghel, oua de prepelita si Coppa
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Pizza cu sos Bechamel, sparanghel, oua de prepelita si Coppa
INGREDIENTE
Ingrediente Pizza cu sos Bechamel, sparanghel, oua de prepelita si Coppa
Pentru blat:
400 grame faina integrala
100 grame malai
1 pachet 7 grame drojdie uscata
325 ml apa calduta
1/2 lingura zahar
1/2 lingura sare
Pentru sosul Bechamel:
1 lingura unt
1 lignura faina
230 ml lapte degresat
putina nucsoara
30 grame parmezan
200 grame branza Cheddar
piper
2 galbenusuri
Pentru topping:
1/2 legatura sparanghel proaspat
50 grame mazare congelata
50 grame fasole bob mare, congelata
10 oua prepelita,
cateva felii de Coppa sau Prosciutto
Pentru sosul de busuioc:
1/2 legatura busuioc proaspat
1/2 catel de usturoi
sare
ulei de masline extra virgin