Pizza cu sos Bechamel, sparanghel, oua de prepelita si Coppa

Reteta culinara Pizza cu sos Bechamel, sparanghel, oua de prepelita si Coppa din categoria Pizza. Cum sa faci Pizza cu sos Bechamel, sparanghel, oua de prepelita si Coppa

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Pizza cu sos Bechamel, sparanghel, oua de prepelita si Coppa

 

INGREDIENTE
Pentru blat: 400 grame faina integrala 100 grame malai 1 pachet 7 grame drojdie uscata 325 ml apa calduta 1/2 lingura zahar 1/2 lingura sare Pentru sosul Bechamel: 1 lingura unt 1 lignura faina 230 ml lapte degresat putina nucsoara 30 grame parmezan 200 grame branza Cheddar piper 2 galbenusuri Pentru topping: 1/2 legatura sparanghel proaspat 50 grame mazare congelata 50 grame fasole bob mare, congelata 10 oua prepelita, cateva felii de Coppa sau Prosciutto Pentru sosul de busuioc: 1/2 legatura busuioc proaspat 1/2 catel de usturoi sare ulei de masline extra virgin

Ingrediente Pizza cu sos Bechamel, sparanghel, oua de prepelita si Coppa

Pentru blat:

400 grame faina integrala

100 grame malai

1 pachet 7 grame drojdie uscata

325 ml apa calduta

1/2 lingura zahar

1/2 lingura sare

Pentru sosul Bechamel:

1 lingura unt

1 lignura faina

230 ml lapte degresat

putina nucsoara

30 grame parmezan

200 grame branza Cheddar

piper

2 galbenusuri

Pentru topping:

1/2 legatura sparanghel proaspat

50 grame mazare congelata

50 grame fasole bob mare, congelata

10 oua prepelita,

cateva felii de Coppa sau Prosciutto

Pentru sosul de busuioc:

1/2 legatura busuioc proaspat

1/2 catel de usturoi

sare

ulei de masline extra virgin

Categorii