Pizza la "fund de lemn"

Timp de preparare 50 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Pizza la "fund de lemn"

Se preincalzeste cuptorul 10 minute la 180 de grade. In acest timp, se ia o tava rotunda speciala pentru pizza, se presara faina alba si se aseaza blatul de pizza proaspat, nu congelat. Am uns blatul cu smantana iar mozzarella rupta in doua am imprastiat-o echilibrat tinand cont ca la caldura ea se topeste. Deasupra am pus atat pentru estetica dar mai ales pentru gust ardei rosu taiat rondele si verdeata foarte fin tocata, putina sare si piper. Am tinut 10 minute in cuptor apoi am spart un ou in mijloc si am lasat-o sa se coaca, avand grija ca oul, la finalul coacerii, sa aiba galbenusul cleios si nu copt. Este ideala pentru cina sau cand vin musafiri neasteptati. Se face repede si umple incaperea cu arome imbietoare. Un pahar de bere sau vin intregeste masa.

Ingrediente Pizza la "fund de lemn"

1 blat de pizza din comert

100 grame mozzarella

2 linguri de smantana

1 ou

1/2 ardei rosu

verdeata tocata

sare

piper

Categorii