Polpettone umplut invelit in bacon

Timp de preparare o ora si 45 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Polpettone umplut invelit in bacon

Incalzim cuptorul la 180 de grade C. Primele 6 ingrediente le punem intr-un bol de plastic si amestecam bine de tot sa se omogenizeze toate. Daca doriti, puteti adauga si verdeata tocata marunt. Luam o hartie de copt, o mototolim si o udam bine, o stoarcem si o intindem pe o suprafata plana. Dam o forma dreptunghiulara compozitiei de rulada pe care o intindem de marimea dorita. Eu am facut doua rulade din acest amestec. Intindem 4 felii de cascaval, peste ele alte 4 de sunca. Luam jumatate din spanacul-baby spalat si bine stors si il asezam la unul din capete, punem ouale fierte de prepelita, morcoveii-baby si fasii de ardei gras rosu. Rulam cu grija cat mai strans, cu ajutorul hartiei de copt. Intindem feliile de piept de porc suprapuse si rulam rulada in ele. Procedam la fel si cu a doua rulada. Punem intr-un vas termorezistent uns bine, cam 100 ml vin alb si asezam cele doua rulade in vas. Dam vasul la cuptor pentru 50-60 de minute, pana cand pieptul de porc s-a rumenit frumos. Dupa necesitate, lasam rulada sa se raceasca sau o tinem la cald sa o putem servi alaturi de garnitura dorita si o salata verde. Pofta mare sa aveti !

Ingrediente Polpettone umplut invelit in bacon

Avem NEVOIE de :

1 kg carne vita tocata

2 oua

80 g pesmet

4 catei usturoi

sare

piper

-------

8 felii cascaval Ceddar

8 felii sunca Praga

80 g baby-spanac

200 g piept porc fiert feliat

1 ardei gras rosu

16 oua prepelita

80 g baby-morcov

100 ml vin alb

Categorii