Pomana porcului
Reteta culinara Pomana porcului din categoria Porc. Cum sa faci Pomana porcului
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Pomana porcului
Pentru mine, dupa sorici, pomana porcului este cea mai buna mancare, dintre specialitatile pe baza de porc. Si imi place mult la tara, facuta in tuciulet de arama, si la foc de lemne. Pe aragaz nu mai are acelasi gust, dar tot buna este. Si cum mama soacra a taiat porcul, i-am facut si pomana, de doua ori chiar, odata la tara si a doua zi la Pitesti. Si pot sa ma laud ca si la tara tot eu m-am ocupat de pomana porcului, mai putin de mamaliga pe care a preparat-o mama soacra intr-un tuci imens.
Ingrediente Pomana porcului
carne de porc impanata cu grasime
grasime simpla pentru topit
carnati de casa
sare
mujdei de usturoi cu rosii
mamaliguta