Pomana porcului

Reteta culinara Pomana porcului din categoria Porc. Cum sa faci Pomana porcului

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Pomana porcului

 

Pentru mine, dupa sorici, pomana porcului este cea mai buna mancare, dintre specialitatile pe baza de porc. Si imi place mult la tara, facuta in tuciulet de arama, si la foc de lemne. Pe aragaz nu mai are acelasi gust, dar tot buna este. Si cum mama soacra a taiat porcul, i-am facut si pomana, de doua ori chiar, odata la tara si a doua zi la Pitesti. Si pot sa ma laud ca si la tara tot eu m-am ocupat de pomana porcului, mai putin de mamaliga pe care a preparat-o mama soacra intr-un tuci imens.

Ingrediente Pomana porcului

carne de porc impanata cu grasime

grasime simpla pentru topit

carnati de casa

sare

mujdei de usturoi cu rosii

mamaliguta

Categorii