Porc picant cu ciuperci urechi de lemn si orez cu sofran

Reteta culinara Porc picant cu ciuperci urechi de lemn si orez cu sofran din categoria Porc. Specific China. Cum sa faci Porc picant cu ciuperci urechi de lemn si orez cu sofran

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Porc picant cu ciuperci urechi de lemn si orez cu sofran

 

Pentru astazi am pregatit ceva usor,care se prepara foarte repede dar este si delicios.Nu mai facusem de mult o mancarica cu tenta Asiatica si m-am gandit sa fac acest porc cu urechi de lemn. Noua ne plac tare mult genul asta de preparate si am invatat sa le fac acasa mai ales ca in felul acesta sigur produsul final e pe gustul meu ,eu fiind extrem de pretenioasa la mancare si in afara de un excelent restaurant chinezesc din Timisoara nu am mai mancat niciunde preparate asiatice care sa imi placa…am incercat dar…inca nu am gasit acel loc.Si cum in Timisoara din pacate nu ajung atat de des pe cat mi-as dori…. :)

Ingrediente Porc picant cu ciuperci urechi de lemn si orez cu sofran

Am folosit;

300 gr pulpa de porc

2 morcovi

3 catei usturoi

ciuperci urechi de lemn

susan,

amidon

5 spices,

sos soia,

sos teriyaki,

curry,

fulgi de ardei iute,

miere,

ienibahar

orez basmati,

cuisoare,

sofran,

sare

Categorii