Porumb copt

Timp de preparare 35 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Porumb copt

Se încinge bine plita, pe foc mediu, la aragaz. Se desfac porumbii de frunze și se pun pe plită. Se rumenesc, întorcându-i, cu un clește, pe toate părțile, treptat și verificându-i să nu se ardă. Pentru a nu se usca, imediat ce s-a rumenit, se ia porumbul, se trece prin jet de apă rece, scurt, apoi se sărează și se înfofolește într-un prosop de bucătărie curat, care să-l aburească și să-l mențină moale, se mai poate acoperi cu încă un prosop, la nevoie. Se servesc calzi. Porții: 4 Timp de pregătire: 5 min Timp de gătire: 30 min Poftă Bună! Dacă vă place reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu: https://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2019/07/porumb-copt.html

Ingrediente Porumb copt

8 porumbi

Sare după gust

Categorii