Pui cu chutney de smochine si ulei de trufe cu garnitura de cuscus cu sofran si menta

Reteta culinara Pui cu chutney de smochine si ulei de trufe cu garnitura de cuscus cu sofran si menta din categoria Pui. Specific Romania. Cum sa faci Pui cu chutney de smochine si ulei de trufe cu garnitura de cuscus cu sofran si menta

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Pui cu chutney de smochine si ulei de trufe cu garnitura de cuscus cu sofran si menta

 

Am vrut sa fac in weekend ceva rapid dar si deosebit totdata si pentru ca o mare parte din ingrediente le aveam deja…am decis sa le combin.Pot spune ca a fost de mare succces mancarica mea asa ca o recomand cu drag celor care vor sa o incerce.

Ingrediente Pui cu chutney de smochine si ulei de trufe cu garnitura de cuscus cu sofran si menta

6 pulpe de pui dezosate (taiate fiecare in 2 buc)

sos soia,

curry

chutney de smochine (de la lidl)

ulei de masline cu aroma de trufe (tot de la lidl)

chilly

usturoi

2-3 catei coriandru verde

1 cutie de cuscus

o legatura de menta

zeama de la o lamaie,

putin sofran…pentru culoare.

Categorii