Pui cu chutney de smochine si ulei de trufe cu garnitura de cuscus cu sofran si menta
Reteta culinara Pui cu chutney de smochine si ulei de trufe cu garnitura de cuscus cu sofran si menta din categoria Pui. Specific Romania. Cum sa faci Pui cu chutney de smochine si ulei de trufe cu garnitura de cuscus cu sofran si menta
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Pui cu chutney de smochine si ulei de trufe cu garnitura de cuscus cu sofran si menta
Am vrut sa fac in weekend ceva rapid dar si deosebit totdata si pentru ca o mare parte din ingrediente le aveam deja…am decis sa le combin.Pot spune ca a fost de mare succces mancarica mea asa ca o recomand cu drag celor care vor sa o incerce.
Ingrediente Pui cu chutney de smochine si ulei de trufe cu garnitura de cuscus cu sofran si menta
6 pulpe de pui dezosate (taiate fiecare in 2 buc)
sos soia,
curry
chutney de smochine (de la lidl)
ulei de masline cu aroma de trufe (tot de la lidl)
chilly
usturoi
2-3 catei coriandru verde
1 cutie de cuscus
o legatura de menta
zeama de la o lamaie,
putin sofran…pentru culoare.