Pui cu ciuperci si prune uscate

Timp de preparare o ora si 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Pui cu ciuperci si prune uscate

Mod de preparare: Pentru inceput punem prunele intr-un vas cu apa calda si le lasam sa se rehidrateze o jumatate de ora. Curatam cartofii si marul de coaja,le taiem cubulete si le asezam intr-o tava unsa cu ulei. Adaugam ciocanelele de pui (condimentate),baconul feliat,ciupercile,ceapa taiata sferturi si prunele scurse bine. Condimentam cu cimbru,sare si piper,dupa gust. Amestecam toate ingredientele in vas,turnam 200 ml.apa,apoi dam totul la cuptor pentru o ora. Din cand in cand,scoatem tava si intoarcem carnea,ca sa se rumeneasca bine. Presaram patrunjel si servim. Enjoy!:)

Ingrediente Pui cu ciuperci si prune uscate

Miroase din cuptor a cald,gustos si aromat!:)

Ingrediente:

8-10 ciocanele de pui

250 g bacon

500 g ciuperci

200 g prune uscate

1 ceapa

3-4 cartofi

1 mar(optional)

sare

Categorii