Pui cu gnocchi si sos alb de ciuperci
Reteta culinara Pui cu gnocchi si sos alb de ciuperci din categoria Pui. Cum sa faci Pui cu gnocchi si sos alb de ciuperci
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Pui cu gnocchi si sos alb de ciuperci
Pentru acest fel de mancare am optat spre a folosi un pui de la care am inlaturat pieptul si o punga de gnocchi care astepta prin frigider, iar sosul a fost achizitionat de la Lidl. O mancare super delicioasa cu gust de hribi, sos alb, carne de pui si cateva galuste de cartofi, sub denumirea de gnocchi....
Ingrediente Pui cu gnocchi si sos alb de ciuperci
1 pui intreg transat, de la care s-a inlaturat pieptul de pui si au fost adaugate 2 pulpe
1 punga gnocchi
3/4 dintr-un borcanel de sos cu ciuperci(de la Lidl)
sare si piper dupa gust
2-3 linguri ulei de masline
1 ceasca vin alb dulce
2 catei de usturoi
1 lingura faina
1 ceapa
1 cana lapte
1 ceasca apa in care au fiert gnocchi
2 linguri smantana
2 linguri cascaval ras fin sau parmezan