Pui cu sos Bechamel si menta
Reteta culinara Pui cu sos Bechamel si menta din categoria Pui. Specific Romania. Cum sa faci Pui cu sos Bechamel si menta
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Pui cu sos Bechamel si menta
Iarasi am avut chef mai mult de joaca decat de gatit asa ca am pregatit acest preparat cu pui,un sos bechamel cu menta si orez basmati cu seminte de in,o gramada de arome care pana la final s-au dovedit ca s-au imbinat armonios si papilele noastre gustative s-au clulcat iarasi multumite si fericite. Initial nu ma gandisem la ceva complicat dar odata intrata in bucatarie constat ca ar fi chiar o mare provocare pentru mine sa gatesc ceva strict traditional…poate de Craciun…niste sarmale..pana atunci ma mai joc :)
Ingrediente Pui cu sos Bechamel si menta
Am folosit pentru sos:
38 gr faina
100 gr unt
400 ml lapte
menta uscata
nuscoara,
sare,
piper
Pentru pui:
6 pulpe pui fara os
apa de flori de portocal
sos soia,
fulgi de ardei iute
usturoi,curry
Pentru garnitura:
Orez basmati
seminte de in
ulei de susan
frunze de ardei iute