Pui in aluat de bere !!!

Reteta culinara Pui in aluat de bere !!! din categoria Pui. Specific Romania. Cum sa faci Pui in aluat de bere !!!

Timp de preparare 15 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Pui in aluat de bere !!!

 

,, Bunatati pentru Craciun "  Pentru ca ne-a placut dovlecelul in aluat de bere , am dorit sa testez cum merge si puiul prajit in  astfel.Am folosit carnea fiarta in supa clara de legume .

 

INGREDIENTE
carne de pui de pe Piept+doua pulpe intregi de la pui de tara 3 oua 300 ml bere 10 linguri faina alba oregano uscat ulei pentru prajit sare piper negru macinat Se bat ouale spuma si se amesteca cu bere si putina sare . Adaugati pe rand faina alba si omogenizati . Alegeti carnea de pui de pe oase . Nu o maruntiti .Pe cat posibil o lasati fasii . Se condimenteaza carnea de pui cu sare , piper si oregano uscat maruntit. Dati puiul prin faina alba , apoi prin aluatul cu bere . Se prajeste in ulei incins pe ambele parti . Scoateti carnea pane pe servetele de hartie pentru a fi absorbit uleiul in exces . Serviti puiul in aluat de bere alaturi de salata sau muraturile preferate . Daca doriti sa fie fel principal , puneti si o garnitura . Noi am servit puiulin bere cu castraveti murati ca si gustare .

Pofta buna !!!

Ingrediente Pui in aluat de bere !!!

carne de pui de pe Piept+doua pulpe intregi de la pui de tara

3 oua

300 ml bere

10 linguri faina alba

oregano uscat

ulei pentru prajit

sare

piper negru macinat

Categorii