Pui in sos de vin rosu cu piure de cartofi cu unt brun si salvie si 3 feluri de branza (Slow Cooker)
Reteta culinara din categoria Pui. Cum sa faci Pui in sos de vin rosu cu piure de cartofi cu unt brun si salvie si 3 feluri de branza (Slow Cooker)
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Pui in sos de vin rosu cu piure de cartofi cu unt brun si salvie si 3 feluri de branza (Slow Cooker)
INGREDIENTE
Pentru pui:
2-3 felii bacon ulei de masline 1 ceapa 4 catei de usturoi 2 linguri pasta de tomate 4 morcovi 4 pulpe de pui (eu am folosit superioare si inferioare) 400 grame ciuperci 200 ml vin rosu 200 ml supa de pui (se poate obtine din cub concentrat) 1 foaie de dafin cateva crengute de cimbru sare, piper patrunjel proaspatPentru piure:
1 kg cartofi 1 cana lapte sare, piper 100 grame Parmezan ras 100 grame branza Gouda 100 grame branza Cheddar 70 grame unt cateva frunze de salvieIngrediente Pui in sos de vin rosu cu piure de cartofi cu unt brun si salvie si 3 feluri de branza (Slow Cooker)
2-3 felii bacon
ulei de masline
1 ceapa
4 catei de usturoi
2 linguri pasta de tomate
4 morcovi
4 pulpe de pui (eu am folosit superioare si inferioare)
400 grame ciuperci
200 ml vin rosu
200 ml supa de pui (se poate obtine din cub concentrat)
1 foaie de dafin
cateva crengute de cimbru
sare, piper
patrunjel proaspat
1 kg cartofi
1 cana lapte
sare, piper
100 grame Parmezan ras
100 grame branza Gouda
100 grame branza Cheddar
70 grame unt
cateva frunze de salvie