Pui in sos de vin rosu cu piure de cartofi cu unt brun si salvie si 3 feluri de branza (Slow Cooker)

Reteta culinara din categoria Pui. Cum sa faci Pui in sos de vin rosu cu piure de cartofi cu unt brun si salvie si 3 feluri de branza (Slow Cooker)

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Pui in sos de vin rosu cu piure de cartofi cu unt brun si salvie si 3 feluri de branza (Slow Cooker)

 

INGREDIENTE

Pentru pui:

2-3 felii bacon ulei de masline 1 ceapa 4 catei de usturoi 2 linguri pasta de tomate 4 morcovi 4 pulpe de pui (eu am folosit superioare si inferioare) 400 grame ciuperci 200 ml vin rosu 200 ml supa de pui (se poate obtine din cub concentrat) 1 foaie de dafin cateva crengute de cimbru sare, piper patrunjel proaspat

Pentru piure:

1 kg cartofi 1 cana lapte sare, piper 100 grame Parmezan ras 100 grame branza Gouda 100 grame branza Cheddar 70 grame unt cateva frunze de salvie

Ingrediente Pui in sos de vin rosu cu piure de cartofi cu unt brun si salvie si 3 feluri de branza (Slow Cooker)

2-3 felii bacon

ulei de masline

1 ceapa

4 catei de usturoi

2 linguri pasta de tomate

4 morcovi

4 pulpe de pui (eu am folosit superioare si inferioare)

400 grame ciuperci

200 ml vin rosu

200 ml supa de pui (se poate obtine din cub concentrat)

1 foaie de dafin

cateva crengute de cimbru

sare, piper

patrunjel proaspat

1 kg cartofi

1 cana lapte

sare, piper

100 grame Parmezan ras

100 grame branza Gouda

100 grame branza Cheddar

70 grame unt

cateva frunze de salvie

Categorii