Pui în sos dulce picant cu legume japoneze și tăiței

Reteta culinara Pui în sos dulce picant cu legume japoneze și tăiței din categoria Pui. Cum sa faci Pui în sos dulce picant cu legume japoneze și tăiței

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Pui în sos dulce picant cu legume japoneze și tăiței

 

INGREDIENTE
1 piept de pui fără piele și os, tăiat cuburi 1 mix legume japoneze (ceapă, ardei, morcov, ciuperci shiitake, mazăre, rădăcină de lotus) 3 linguri sos thailandez dulce-picant 150 grame tăiței 2 căței de usturoi, pisați 1 lingură ulei

Ingrediente Pui în sos dulce picant cu legume japoneze și tăiței

1 piept de pui fără piele și os, tăiat cuburi

1 mix legume japoneze (ceapă, ardei, morcov, ciuperci shiitake, mazăre, rădăcină de lotus)

3 linguri sos thailandez dulce-picant

150 grame tăiței

2 căței de usturoi, pisați

1 lingură ulei

Categorii