Pui invelit in piept de porc, cu bere si mirodenii la cuptor

Reteta culinara din categoria Pui. Cum sa faci Pui invelit in piept de porc, cu bere si mirodenii la cuptor

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Pui invelit in piept de porc, cu bere si mirodenii la cuptor

 

Pulpe de pui învelite în felii subțiri de piept de porc, pregătite la cuptor, cu bere și mirodenii până când feliile de piept s-au rumenit și s-au uscat ușor, impregnând pulpele de pui cu aroma lor. Ca și garnitură, am pregatit pilaf.

Ingrediente Pui invelit in piept de porc, cu bere si mirodenii la cuptor

3 pulpe de pui,

200 g piept de porc,

250 ml bere,

500 ml apă,

Puțin ulei,

Sare, după gust,

Mirodenii: boia dulce, rozmarin, cimbru, oregano, cimbrișor, coriandru

Pentru garnitură:

300 g orez,

600 ml supă de legume,

O jumătate de linguriță sare,

4 linguri ulei

Categorii