Pui picant a la Hawaii

Timp de preparare o ora

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Pui picant a la Hawaii

Presarati sare cu aroma de usturoi pe bucatile de pui (partea superioara – fara ciocanele, dezosate si fara piele). Ungeti din belsug bucatile pe toata suprafata cu unt topit. Separat, amestecati piureul instant cu parmezanul ras fin, praful cayenne si condimentele pentru taco. Bucatile de pui unse se dau prin acest amestec pana se acopera gros pe toate partile. Se aseaza pe hartie de copt si ce coc la 200 ˚C timp de 45 minute. Pont: in lipsa condimentul taco poate fi substituit amestecand mixgril, boia dulce, oregano, piper, maghiran uscat si chimion macinat, sare.

Ingrediente Pui picant a la Hawaii

- 8 pulpe superioare de pui

- sare cu aroma usturoi

- unt topit

- 100 gr. parmezan

- 200 gr. praf piure de cartofi instant

- 40 gr condiment pentru taco

- 1/8 lingurita – cayenne sau paprika

Categorii