Pulpa de miel cu rozmarin marinata rapid cu aparatul Food Saver

Timp de preparare 3 ore

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Pulpa de miel cu rozmarin marinata rapid cu aparatul Food Saver

Se amestecă ingredientele pregătite pentru marinare și se unge bucata de miel cu ele. Puneti bucata de carne de miel in caserola pentru marinada rapida si stropiti cu cimbru uscat. Închideți tigaia și rotiți butonul spre semnul „închis”. Conectați furtunul special între tava de marinată rapidă și aspiratorul Food Saver. Rotiți butonul la semnul „marinat” și apăsați butonul „vacuum” de pe Food Saver. Își va face treaba și, de îndată ce procedura este gata, rotiți butonul spre semnul „închis” și deconectați furtunul special al tăvii de marinare rapidă . Lasă caserola să se răcească 20 de minute. Preîncălziți cuptorul la 200 de grade. Puneți bucata de miel într-o tavă termorezistentă și întindeți-o ici și colo cu bucățile de rozmarin. Se adauga o picatura de apa, cateva linguri de ulei si se da la cuptor pentru 1 1/2 - 2 ore, la foc mediu. La început, acoperiți tava cu folie de aluminiu, iar cu 20 de minute înainte ca pulpa de miel friptă cu rozmarin să fie gata, frageda, îndepărtați folia de aluminiu și apoi stropiți carnea cu zeama din tavă. Repetați operațiunea de mai multe ori. Intr-o craticioara mare se fierbe usor orezul cu bobul colosal in supa de legume pentru scurt timp, ca sa fie usor dintit. Se ia de pe foc si se incorporeaza rapid untul si se asezoneaza cu sare. Mananca pulpa de miel cu rozmarin stropita cu putin suc de lamaie cu orez fiert si salata verde.

Ingrediente Pulpa de miel cu rozmarin marinata rapid cu aparatul Food Saver

1 bucata pulpa de miel

aprox. 1 kg

Pentru marinare:

sare de mare

2 crengute rozmarin

3 linguri ulei de masline

1 lingurita boia de ardei iute

piper proaspat macinat

100 ml vin alb

Pentru garnitura:

100 gr arez cu bob colosal

supa de legume

50 gr unt

salata verde

Categorii