Pulpa de miel cu verdeturi

Timp de preparare o ora si 30 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Pulpa de miel cu verdeturi

Pulpa de miel se crestează pe alocuri, se masează cu uleiul de măsline și se pune la prăjit într-o tigaie, atât cât să se formeze o crustă. Apoi se asezonează cu mirodeniile, se adaugă ciupercile curățate, berea și se de la copt în cuptorul preîncins cca. 45 de minute la foc mic, acoperit. De data asta am scos la înaintare, tigaia smălțuită din fontă, am fost foarte inspirată, carnea s-a gătit excelent. După ce se verfică dacă este gătită carnea, se scoate folia și se mai lasă la rumenit cca. 5 minute pe fiecare parte. Friptura se servește simplă cu adaos de salată sau garnitură de sezon. Spor și poftă bună!

Ingrediente Pulpa de miel cu verdeturi

Pulpă de miel 1 bucată

Ulei de masline 1 lingură

Oregano Delikat ½ linguriță

Cimbrișor Delikat ½ linguriță

Boia de ardei iute Delikat ½ linguriță

Sare de mare

Ciuperci champignon

Bere 500 ml.

Categorii