Pulpa de porc cu ceapa rosie si ardei gras la Crock Pot
Reteta culinara Pulpa de porc cu ceapa rosie si ardei gras la Crock Pot din categoria Porc. Cum sa faci Pulpa de porc cu ceapa rosie si ardei gras la Crock Pot
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Pulpa de porc cu ceapa rosie si ardei gras la Crock Pot
O friptură delicioasă, aromată, Crock Pot, servită cu orez brun fiert și salată de sfeclă.
600 gr pulpa de porc 2 ardei grasi 2 bucati de ceapa rosie 2 catei de usturoi sare piper tocat cu usturoi boia dulce / iute cimbru uscat maghiran uscat 150 ml apă Tăiați carnea în felii mai groase. Adăugați condimentele și masați bine carnea. Curățați ceapa și ardeiul și tăiați-le în sferturi. Pornim Crock-Pot pe funcția de coacere la 150 de grade timp de o oră. Cand aparatul este gata, punem carnea in vas, apoi legumele. Se toarnă apă și se acoperă cu un capac. La jumătatea drumului, întoarcem carnea pe cealaltă parte. Servește carnea cu orez fiert sau cartofi și salata ta preferată.Ingrediente Pulpa de porc cu ceapa rosie si ardei gras la Crock Pot
600 gr pulpa de porc
2 ardei grasi
2 bucati ceapa rosie
2 catei de usturoi
sare
piper macinat cu usturoi
boia dulce/iute
cimbru uscat
maghiran uscat
150 ml apa