Pulpa de porc in sos de smantana cu piure de cartofi

Reteta culinara Pulpa de porc in sos de smantana cu piure de cartofi din categoria Porc. Specific Romania. Cum sa faci Pulpa de porc in sos de smantana cu piure de cartofi

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Pulpa de porc in sos de smantana cu piure de cartofi

 

INGREDIENTE
cca 500 gr pulpa de porc 2 linguri ulei 200 ml lapte sare dupa gust fulgi de chili 2 linguri legume deshidratate 200 ml smantana pentru gatit 1 lingurita amidon din porumb marar verde boia dulce Piure cartofi: cartofi lapte unt sare

Ingrediente Pulpa de porc in sos de smantana cu piure de cartofi

cca 500 gr pulpa de porc

2 linguri ulei

200 ml lapte

sare dupa gust

fulgi de chili

2 linguri legume deshidratate

200 ml smantana pentru gatit

1 lingurita amidon din porumb

marar verde

boia dulce

Piure cartofi:

cartofi

lapte

unt

sare

Categorii