Pulpa de pui umpluta cu legume si carne tocata de porc

Reteta culinara Pulpa de pui umpluta cu legume si carne tocata de porc din categoria Pui. Specific Romania. Cum sa faci Pulpa de pui umpluta cu legume si carne tocata de porc
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Pulpa de pui umpluta cu legume si carne tocata de porc
Iti garantez ca reteta Pulpa de pui umpluta va deveni foarte populara in familia ta, mai ales in randul copiilor. Incearc-o si nu vei regreta. Reteta video pas cu pas o gasesti mai sus.
Ingrediente Pulpa de pui umpluta cu legume si carne tocata de porc
4 pulpe de pui
1 morcov dat pe razatoare
cate 1/2 de ardei gras rosu, galben si verde taiati cubulete
150 g de carne tocata de porc
2 catei de usturoi zdrobiti
2 oua
2 linguri de masline rondele
100 g ciuperci tocate cubulete
120 g cascaval dat pe razatoare
1/2 legatura de patrunjel taiat marunt
1/2 lingurita de cimbru uscat
1/2 lingurita de boia dulce
putin ulei
sare si piper dupa gust