Pulpa de pui umpluta cu legume si carne tocata de porc

Reteta culinara Pulpa de pui umpluta cu legume si carne tocata de porc din categoria Pui. Specific Romania. Cum sa faci Pulpa de pui umpluta cu legume si carne tocata de porc

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Pulpa de pui umpluta cu legume si carne tocata de porc

 

Iti garantez ca reteta Pulpa de pui umpluta va deveni foarte populara in familia ta, mai ales in randul copiilor. Incearc-o si nu vei regreta. Reteta video pas cu pas o gasesti mai sus.

Ingrediente Pulpa de pui umpluta cu legume si carne tocata de porc

4 pulpe de pui

1 morcov dat pe razatoare

cate 1/2 de ardei gras rosu, galben si verde taiati cubulete

150 g de carne tocata de porc

2 catei de usturoi zdrobiti

2 oua

2 linguri de masline rondele

100 g ciuperci tocate cubulete

120 g cascaval dat pe razatoare

1/2 legatura de patrunjel taiat marunt

1/2 lingurita de cimbru uscat

1/2 lingurita de boia dulce

putin ulei

sare si piper dupa gust

Categorii