Pulpe cu miere si piure de mazare

Reteta culinara Pulpe cu miere si piure de mazare din categoria Pui. Specific Romania. Cum sa faci Pulpe cu miere si piure de mazare

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Pulpe cu miere si piure de mazare

 

Astazi la ora 7 si ceva dimineata eram printre putinii oameni din piata,asa ca am profitat de legumele proaspete de acolo.Desi cred ca de mai bine de 20 de ani nu am mai mancat mazare,m-a incantat ideea de a face un piure din boabe proaspete si dulci si chair pot spune ca a fost tare bun.

Ingrediente Pulpe cu miere si piure de mazare

Am folosit pentru pui:

6 pulpe fara os

2 linguri apa de flori de portocal

sos de peste

sos de stridii

otet de orez

1 lingurita 5 spices

sos de ardei iuti

50 gr unt

100 ml vin alb

o lingurita miere

susan alb

Pentru piure:

500 gr mazare proaspata

2 crengute de tarhon

3 crengute de menta

sare

50 gr unt

Categorii