Pulpe cu miere si piure de mazare

Reteta culinara Pulpe cu miere si piure de mazare din categoria Pui. Specific Romania. Cum sa faci Pulpe cu miere si piure de mazare
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Pulpe cu miere si piure de mazare
Astazi la ora 7 si ceva dimineata eram printre putinii oameni din piata,asa ca am profitat de legumele proaspete de acolo.Desi cred ca de mai bine de 20 de ani nu am mai mancat mazare,m-a incantat ideea de a face un piure din boabe proaspete si dulci si chair pot spune ca a fost tare bun.
Ingrediente Pulpe cu miere si piure de mazare
Am folosit pentru pui:
6 pulpe fara os
2 linguri apa de flori de portocal
sos de peste
sos de stridii
otet de orez
1 lingurita 5 spices
sos de ardei iuti
50 gr unt
100 ml vin alb
o lingurita miere
susan alb
Pentru piure:
500 gr mazare proaspata
2 crengute de tarhon
3 crengute de menta
sare
50 gr unt