Pulpe de pui cu broccoli si ardei in sos de smantana la Crock-Pot
Reteta culinara Pulpe de pui cu broccoli si ardei in sos de smantana la Crock-Pot din categoria Pui. Cum sa faci Pulpe de pui cu broccoli si ardei in sos de smantana la Crock-Pot
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Pulpe de pui cu broccoli si ardei in sos de smantana la Crock-Pot
Rețete de suflet
2 pulpe întregi de pui 400 gr broccoli congelat 1 ardei rosu 175 gr smantana 1 lingura amidon sare piper negru 1 lingura ulei Pornim aragazul pe funcția de cratiță medie. Cand aparatul este gata punem uleiul si pulpele pe care le-am spalat bine, le taiem in cateva locuri si le presam cu sare si piper. Rumeniți ușor coapsele pe ambele părți, apoi mutați aparatul la gătire lentă timp de 4 ore. Dupa 3 ore adaugam broccoli pe care l-am dezghetat usor si ardeiul gras taiat fasii mari. Intr-un bol punem smantana, amidonul, sare si piper si adaugam cateva linguri de apa rece pentru omogenizarea compozitiei, pe care o turnam in vas. Cand timpul a expirat oprim aparatul sau tinem mancarea calda pana este servita.Ingrediente Pulpe de pui cu broccoli si ardei in sos de smantana la Crock-Pot
2 pulpe intregi de pui
400 gr broccoli congelat
1 ardei rosu
175 gr smantana
1 lingurita amidon
sare
piper negru macinat
1 lingura ulei