Pulpe de pui cu cascaval si cartofi la cuptor
Reteta culinara Pulpe de pui cu cascaval si cartofi la cuptor din categoria Pui. Cum sa faci Pulpe de pui cu cascaval si cartofi la cuptor
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Pulpe de pui cu cascaval si cartofi la cuptor
Cui nu-i plac pulpele de pui la cuptor cu cartofi? Am îmbunătățit puțin gustul cu niște brânză care mi-a mai rămas și am primit un prânz delicios.
6 pulpe dezosate 3 cartofi 150 gr branza rasa sare piper negru 1 crenguță de rozmarin boia dulce cimbru condimente pentru pui 2 linguri ulei Asezonați pulpele de pui cu condimente de pui după preferință (sare, piper, rozmarin, usturoi, boia de ardei). Curățați cartofii, spălați-i și tăiați-i în cuburi potrivite. Se toarnă uleiul într-o tigaie. Se pun cartofii asezonati cu sare, piper, cimbru si boia. Pune ramura de rozmarin deasupra, apoi aseaza pulpele. Se acopera cu folie de aluminiu si se lasa la cuptor 35-40 de minute. Scoateți folia și presărați deasupra brânza rasă. Lasă-l să se rumenească frumos.Ingrediente Pulpe de pui cu cascaval si cartofi la cuptor
6 pulpe dezosate
3 cartofi
150 gr cascaval ras
sare
piper negru macinat
1 crenguta rozmarin
boia dulce
cimbru
condimente pentru carne de pui
2 linguri ulei