Pulpe de pui cu cascaval si cartofi la cuptor

Reteta culinara Pulpe de pui cu cascaval si cartofi la cuptor din categoria Pui. Cum sa faci Pulpe de pui cu cascaval si cartofi la cuptor

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Pulpe de pui cu cascaval si cartofi la cuptor

 

Cui nu-i plac pulpele de pui la cuptor cu cartofi? Am îmbunătățit puțin gustul cu niște brânză care mi-a mai rămas și am primit un prânz delicios.

6 pulpe dezosate 3 cartofi 150 gr branza rasa sare piper negru 1 crenguță de rozmarin boia dulce cimbru condimente pentru pui 2 linguri ulei Asezonați pulpele de pui cu condimente de pui după preferință (sare, piper, rozmarin, usturoi, boia de ardei). Curățați cartofii, spălați-i și tăiați-i în cuburi potrivite. Se toarnă uleiul într-o tigaie. Se pun cartofii asezonati cu sare, piper, cimbru si boia. Pune ramura de rozmarin deasupra, apoi aseaza pulpele. Se acopera cu folie de aluminiu si se lasa la cuptor 35-40 de minute. Scoateți folia și presărați deasupra brânza rasă. Lasă-l să se rumenească frumos.

Ingrediente Pulpe de pui cu cascaval si cartofi la cuptor

6 pulpe dezosate

3 cartofi

150 gr cascaval ras

sare

piper negru macinat

1 crenguta rozmarin

boia dulce

cimbru

condimente pentru carne de pui

2 linguri ulei

Categorii