Pulpe de pui cu fasole alba si mazare

Reteta culinara Pulpe de pui cu fasole alba si mazare din categoria Pui. Cum sa faci Pulpe de pui cu fasole alba si mazare

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Pulpe de pui cu fasole alba si mazare

 

INGREDIENTE
1 lingura ulei de masline 1 ceapa, tocata 1 catel de usuturoi, zdrobit 4 pulpe de pui, dezosate, curatate de piele, apoi taiate cubulete 200 ml supa de legume 1 conserva (400 gr) mazare cu bucatele de morcovi (sau doar mazare) 1 conserva (400 gr) fasole alba, scursa 1 mana de patrunjel tocat

Ingrediente Pulpe de pui cu fasole alba si mazare

1 lingura ulei de masline

1 ceapa, tocata

1 catel de usuturoi, zdrobit

4 pulpe de pui, dezosate, curatate de piele, apoi taiate cubulete

200 ml supa de legume

1 conserva (400 gr) mazare cu bucatele de morcovi (sau doar mazare)

1 conserva (400 gr) fasole alba, scursa

1 mana de patrunjel tocat

Categorii