Pulpe de pui cu mazare

Reteta culinara Pulpe de pui cu mazare din categoria Pui. Cum sa faci Pulpe de pui cu mazare

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Pulpe de pui cu mazare

 

„Rețete de suflet”

6 pulpe de pui dezosate 800 g mazăre congelată 2 cepe 50 ml ulei 500 g piure de roșii 1 conexiune marar paprika vegeta 1 lingurita zahar piper sare

Pulpele dezosate se curata, se spala, se sterg cu apa si se stropesc cu sare, piper si boia.

Se prajesc intr-o tigaie in ulei 4-5 minute pana isi schimba culoarea.

Scoate-le pe o farfurie.

Ceapa se curata, se toaca si se pune la calit in tigaia in care am prajit pulpele.

Se presară cu legume și piper.

Gatiti 3-4 minute, apoi adaugati apa, iar cand da in clocot adaugati mazarea.

Punem pulpele in tigaie, umplem cu apa si gatim 20-25 de minute pana cand carnea si mazarea sunt fierte.

Adăugați piureul de roșii, zahărul, sare și piper și gătiți încă 5 minute.

Se da la cuptor pentru 15-20 de minute pentru a prinde culoare.

Se toaca marunt mararul, se adauga la mancare la final, se amesteca bine si este gata.

 Poftă bună!

Ingrediente Pulpe de pui cu mazare

6 pulpe de pui dezosate

800g mazare congelata

2 cepe

50ml ulei

500g passata de rosii

1 legatura marar

boia

vegeta

1 lingurita zahar

piper

sare

Categorii