Pulpe de pui cu menta,apa de flori de portocal si paste cu susan negru

Reteta culinara Pulpe de pui cu menta,apa de flori de portocal si paste cu susan negru din categoria Pui. Specific Romania. Cum sa faci Pulpe de pui cu menta,apa de flori de portocal si paste cu susan negru

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Pulpe de pui cu menta,apa de flori de portocal si paste cu susan negru

 

Pentru ca de putine ori am ocazia sa stau in bucatarie atat cat imi doresc,ma gandesc mereu sa prepar feluri rapide de mancare din lipsa de timp insa,imi doresc mereu ca ele sa fie savuroase si deosebite chiar daca dureaza putin prepararea lor.Pana acum mi-a reusit pentru ca oricat de obosita sunt atunci cand intru in bucatarie uit de oboseala sau de orice problema as avea si imi concentrez atentia si dragostea asupra preparatelor mele. :) Acest preparat nu face exceptie,a fost gatit intr-un timp relativ scurt si a fost plin de arome si ne-a placut mult.

Ingrediente Pulpe de pui cu menta,apa de flori de portocal si paste cu susan negru

Am folosit:

5-6 pulpe fara os

apa de flori de portocal,

sos soia,

crema de otet balsamic

curry,

fulgi de ardei iuti

ulei de masline,

menta

Pentru paste:

apa cu sare,

usturoi

paste,

smantana

susan negru,

busuioc

Categorii