Pulpe de pui cu piure de cartofi cu aroma de sarbatoare

Reteta culinara Pulpe de pui cu piure de cartofi cu aroma de sarbatoare din categoria Pui. Cum sa faci Pulpe de pui cu piure de cartofi cu aroma de sarbatoare

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Pulpe de pui cu piure de cartofi cu aroma de sarbatoare

 

Am participat la un mic concurs cu aceasta reteta cu aroma de sarbatoare. Gustul nu s-a schimat mult, iar carnea a fost foarte frageda.

Ingrediente Pulpe de pui cu piure de cartofi cu aroma de sarbatoare

Pentru prepararea pulpelor de pui:

4 pulpe de pui inferioare;

sare;

jumatate de lingurita de boia de ardei dulce;

jumatate de lingurita de scortisoara;

2-3 linguri ulei;

300 ml apa;

o ceapa;

jumatate de mar;

jumatate de gutuie;

un morcov;

un pastarnac;

o bucata de telina;

jumatate de ardei kapia.

Pentru piureul de cartofi:

doi cartofi;

jumatate de mar;

doua linguri ulei;

sare;

apa cat sa acopere cartofii.

Categorii