Pulpe de pui cu sofran,curcuma si lime-uri uscate
Reteta culinara Pulpe de pui cu sofran,curcuma si lime-uri uscate din categoria Pui. Specific Iran. Cum sa faci Pulpe de pui cu sofran,curcuma si lime-uri uscate
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Pulpe de pui cu sofran,curcuma si lime-uri uscate
Reteta pe care am incercat-o in vasul de vitroceramica,Pyroflam. A trecut foarte bine testul,am folosit condimente cu o aroma puternica,de obicei se imbiba in oale,la fel si culoarea,dar dupa ce am spalat vasul a ramas imaculat...adica Imaculata Pyroflam,cum imi intitulasem eu primul articol
Ingrediente Pulpe de pui cu sofran,curcuma si lime-uri uscate
3 pulpe de pui
1 ceapa alba,mare
1 lingura de ulei
1/4 lingurita de sofran
1 lingurita de curcuma
zeama de la o lamaie
1 lime uscat
sare si piper dupa gust