Pulpe de pui in sos de bere
Reteta culinara din categoria Pui. Specific Romania. Cum sa faci Pulpe de pui in sos de bere
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Pulpe de pui in sos de bere
O mancare pe cat de simpla pe atat de gustoasa si care a fost savurata cu mare placere. Unii vor spune probabil ca e cu bere, e amara, mananca si copiii .... nicio treaba! Nu s-a simtit deloc amareala, ba chiar i-a dat un gust deosebit carnii, iar alcoolul din bere in timpul fierberii se evapora. Ce mai .... ne-am lins pe degete!
Ingrediente Pulpe de pui in sos de bere
12 buc pulpe superioare de pui
30 ml ulei masline
1 lgt sare
1 lgt piper macinat
1 lgt boia dulce
1 lgt ghimbir macinat
1 lgt condimente pentru pui
330 ml bere blonda (am avut eu, dar merge si bruna)
1 ceapa alba
1 morcov mare
patrunjel verde tocat
garnitura preferata