Pulpe de pui la cuptor in vin rosu

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Pulpe de pui la cuptor in vin rosu

Pasul 1: Tocam marunt usturoiul. Taiem ceapa solzisori.Taiem rosiile in felii. Pasul 2: Incalzim cuptorul. Pregatim o tava pentru cuptor in care punem uleiul. Adaugam ceapa si feliile de rosie. Aranjam deasupra pulpele de pui. Punem usturoiul tocat. Rupem deasupra frunzele de dafin. Punem frunzele de rozmarin desfacute de pe ramuri. Condimentam cu sare si piper macinat. Introducem tava in cuptorul incalzit. Pasul 3: Din cand in cand scoatem vasul din cuptor si stropim carnea cu sosul din tava. Punem din nou vasul in cuptor. Pasul 4: Cand pulpele de pui sunt rumenite, scoatem tava din cuptor. Turnam deasupra vinul rosu demidulce. Pasul 5: Introducem tava in cuptorul incalzit pentru inca 10 minute. Pasul 6: Dupa cele 10 minute, scoatem vasul din cuptor. Pasul 7: Servim pulpele calde, cu piure de cartofi si sos. Reteta video completa o gasiti la: http://www.reteta-video.ro/retete/pulpe-de-pui-la-cuptor-in-vin-rosu.html POFTA BUNA!

Ingrediente Pulpe de pui la cuptor in vin rosu

4 pulpe de pui spalate si sterse

2 cepe medii curatate si spalate

3 rosii spalate

6 catei mici de usturoi curatati si spalati

un pahar de vin rosu demidulce

2 linguri de ulei de masline

2 fire de rozmarin spalate

2 foi de dafin

sare

piper proaspat macinat

Categorii