Pulpe de pui la tigaie cu piure de cartofi si varza de Bruxelles glazurata
Reteta culinara Pulpe de pui la tigaie cu piure de cartofi si varza de Bruxelles glazurata din categoria Pui. Cum sa faci Pulpe de pui la tigaie cu piure de cartofi si varza de Bruxelles glazurata
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Pulpe de pui la tigaie cu piure de cartofi si varza de Bruxelles glazurata
INGREDIENTE
Ingrediente Pulpe de pui la tigaie cu piure de cartofi si varza de Bruxelles glazurata
Pentru pulpele de pui:
4 pulpe de pui (eu am folosit 2 superioare si 2 inferioare)
1 lingura ulei de masline
sare, piper
pudra de usturoi
oregano uscat
busuic uscat
maghiran uscat
Pentru piureul de cartofi:
600 grame de cartofi fainosi
sare
unt
lapte
Pentru varza de Bruxelles:
500 grame varza de Bruxelles
50 ml supa de legume
50 ml otet balsamic
1 lingura unt
sare, piper
patrunjel proaspat (optional)