Pulpe de pui la tigaie cu piure de cartofi si varza de Bruxelles glazurata

Reteta culinara Pulpe de pui la tigaie cu piure de cartofi si varza de Bruxelles glazurata din categoria Pui. Cum sa faci Pulpe de pui la tigaie cu piure de cartofi si varza de Bruxelles glazurata

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Pulpe de pui la tigaie cu piure de cartofi si varza de Bruxelles glazurata

 

INGREDIENTE
Pentru pulpele de pui: 4 pulpe de pui (eu am folosit 2 superioare si 2 inferioare) 1 lingura ulei de masline sare, piper pudra de usturoi oregano uscat busuic uscat maghiran uscat Pentru piureul de cartofi: 600 grame de cartofi fainosi sare unt lapte Pentru varza de Bruxelles: 500 grame varza de Bruxelles 50 ml supa de legume 50 ml otet balsamic 1 lingura unt sare, piper patrunjel proaspat (optional)

Ingrediente Pulpe de pui la tigaie cu piure de cartofi si varza de Bruxelles glazurata

Pentru pulpele de pui:

4 pulpe de pui (eu am folosit 2 superioare si 2 inferioare)

1 lingura ulei de masline

sare, piper

pudra de usturoi

oregano uscat

busuic uscat

maghiran uscat

Pentru piureul de cartofi:

600 grame de cartofi fainosi

sare

unt

lapte

Pentru varza de Bruxelles:

500 grame varza de Bruxelles

50 ml supa de legume

50 ml otet balsamic

1 lingura unt

sare, piper

patrunjel proaspat (optional)

Categorii