Pulpe de pui marinate in vin cu sote de mazare

Reteta culinara Pulpe de pui marinate in vin cu sote de mazare din categoria Pui. Cum sa faci Pulpe de pui marinate in vin cu sote de mazare

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Pulpe de pui marinate in vin cu sote de mazare

 

Mazarea a fost proaspata ,de.abia culeasa din gradina si a avut o aroma deosebita. Eu am preparat o cantitate mai mare atat de carne cat si de sote deoarece am avut musafiri.

Ingrediente Pulpe de pui marinate in vin cu sote de mazare

20 buc. pulpe de pui inferioare

6-8 catei de usturoi

1 lingura zeama de lamaie

ulei de masline

400 ml vin alb sec

sare

piper proaspat macinat

boabe de piper

o lingurita cimbru uscat

Pentru sote

1,250 g mazare curatata

3 morcovi

o legatura marar

unt cat o nuca

sare

piper proaspat macinat

Categorii