Pulpe de pui marinate in vin cu sote de mazare

Reteta culinara Pulpe de pui marinate in vin cu sote de mazare din categoria Pui. Cum sa faci Pulpe de pui marinate in vin cu sote de mazare
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Pulpe de pui marinate in vin cu sote de mazare
Mazarea a fost proaspata ,de.abia culeasa din gradina si a avut o aroma deosebita. Eu am preparat o cantitate mai mare atat de carne cat si de sote deoarece am avut musafiri.
Ingrediente Pulpe de pui marinate in vin cu sote de mazare
20 buc. pulpe de pui inferioare
6-8 catei de usturoi
1 lingura zeama de lamaie
ulei de masline
400 ml vin alb sec
sare
piper proaspat macinat
boabe de piper
o lingurita cimbru uscat
Pentru sote
1,250 g mazare curatata
3 morcovi
o legatura marar
unt cat o nuca
sare
piper proaspat macinat