Pulpe de pui pe pat de sare si ciuperci sotate

Reteta culinara Pulpe de pui pe pat de sare si ciuperci sotate din categoria Pui. Specific Romania. Cum sa faci Pulpe de pui pe pat de sare si ciuperci sotate

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Pulpe de pui pe pat de sare si ciuperci sotate

 

INGREDIENTE
2 pulpe de pui sare si piper dupa gust curry dupa gust 500 g ciuperci brune sare grunjoasa, cca 300 g maghiran si busuioc uscat pentru aromat patul de sare 1 ceapa mare rosie 2 linguri ulei de masline 1 ardei galben 1 ardei rosu sare si piper dupa gust bobite de mustar patrunjel verde proaspat tocat

Ingrediente Pulpe de pui pe pat de sare si ciuperci sotate

2 pulpe de pui

sare si piper dupa gust

curry dupa gust

500 g ciuperci brune

sare grunjoasa, cca 300 g

maghiran si busuioc uscat pentru aromat patul de sare

1 ceapa mare rosie

2 linguri ulei de masline

1 ardei galben

1 ardei rosu

sare si piper dupa gust

bobite de mustar

patrunjel verde proaspat tocat

Categorii