Pulpe de pui picante cu bere si stafide

Reteta culinara Pulpe de pui picante cu bere si stafide din categoria Pui. Specific Romania. Cum sa faci Pulpe de pui picante cu bere si stafide

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Pulpe de pui picante cu bere si stafide

 

,, Bunatati pentru  Craciun "  Traiasca berea !!! Am mai redus din rezerva federala de bere , totusi mai este!!!! Cu gandul sa prepar pui cu bere ,mi-a atras atentia aceasta reteta : https://evelinasfood.com/2016/11/23/copanele-de-pui-cu-bere-neagra/.Foarte gustoasa reteta !!!

 

INGREDIENTE
800 gr pulpe pui de casa 500 ml bere 2 linguri stafide 1 capatana de usturoi 1 ardei iute rosu 1 lingurita ierburi de Provence piper macinat chilli rasnit sare Pulpele de pui se taie in doua , se curata si se spala . Se aseaza carnea intr-un vas de ceramica termorezistent . Se condimenteaza cu sare , piper , chilli,ierburi de Provence si boia dulce de ardei . Adugati stafidele si caciulia de usturoi taiata in doua. Turnati deasupra berea . Dati vasul al cuptor timp de o ora . Spre sfarsitul coacerii intoarceti carnea de pe o parte pe alta pentru ase rumeni uniform . Decoraati cu ardei iute rosu si cu ,, ceva "" verde . Eu am pus codite de praz.

Pofta buna !!!!

Ingrediente Pulpe de pui picante cu bere si stafide

800 gr pulpe pui de casa

500 ml bere

2 linguri stafide

1 capatana de usturoi

1 ardei iute rosu

1 lingurita ierburi de Provence

piper macinat

chilli rasnit

sare

Categorii